Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akyürek’e sevgi seli
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akyürek’e sevgi seli

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarının tanıtımları devam ediyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati ve diğer adaylarla birlikte seçim çalışmaları kapsamında gittiği Harran ve Akçakale ilçelerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Adaylarının tanıtımları devam ediyor
Urfa Merkez, Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli adaylarının tanıtımı yapıldıktan sonra, bu günde Akçakale ve Harran ilçelerinde aday tanıtımları yapıldı. AK Partili adayların tamamı ilçe halkına tanıtıldı.
Daha sonra Vekil adayları çevreye dağılarak ayrı ayrı esnaf ziyaretlerinde bulundular.
Harran ve Akçakale'de esnafı tek tek dolaşarak ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, hal hatır sorup sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Şanlıurfa’mıza yatırımlar devam edecek
Elinden geldiğince Şanlıurfa’ya hizmet etmeye devam edeceğini belirten Akyürek, “Bu seçim benim için 2. dönem ve aynı zamanda kalfalık dönemimdir. Her geçen gün biraz daha tecrübe ediniyorum ve bu tecrübeyle ilimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da, Başbakanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu da Şanlıurfa’mızı çok seviyorlar. Peygamberler şehri ilimize ellerinden geldiğince hizmet ediyorlar. Yatırım yapılmasında destek oluyorlar. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da desteğiyle Şanlıurfa’mıza yatırımlar devam edecek ve işsizlik te yatırımlarla birlikte azalacaktır” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.