Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akman; Bakallar odasını takdir ediyorum
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akman; Bakallar odasını takdir ediyorum

Siyaset

Yahya Akman “Bakkallar Odasının çalışmalarını takdir ediyorum”

 

Şanlıurfa AK parti Milletvekili Yahya Akman önceki gün heyeti ile birlikte Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Oda Başkanı Mehmet Altun tarafından üyelerinin sorunları iletildi.

 

Daha sonra bir açıklama yapan Milletvekili Yahya Akman “Bakkallar ve bayiler Odasının çalışmalarını Ankara’dan da olsa yakından takip ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Olağan üstü bir seçim yaptılar. Tekrar seçildikleri için Mehmet Altun ve ekibini kutlarım. Bakkallar ve bayiler Odası en başarılı ve aktif Odalarımızdan bir tanesidir. Sorunlarını dinledim ve rapor aldım Ankara’da bunların takipçisi olacağım” dedi.

 

Daha sonra söz alan Oda Başkanı Mehmet Altun “ Sayın Milletvekilimize Odamıza yaptığı ziyaretten ve esnaflarımızın sorunlarına gösterdiği duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederiz. Kendileri yaklaşık 10 yıldan beri her zaman yanımızda olmuş ve üyelerimizin sorunları ile ilgilenmiştir. Ankara’da çeşitli makamlarda gündeme getirmiş ve takipçisi olmuştur. Bu sebeple biz de yönetim kurulumuz olarak kendisine ve heyetine çok teşekkür ederiz” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.