Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akademi birincisine Başbakandan plaket
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akademi birincisine Başbakandan plaket

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı AR-GE birimi tarafından organize edilen ve 8 hafta süren siyaset akademisinin sınavında il birincisi olan Av. Abdulkadir Badıllı’ya Başbakan Recep Tayip Erdoğan plaket verdi.

Şanlıurfa Urfa City’de yapılan sınava katılan 194 kişi arasında birinci olan Av. Abdulkadir Badıllı ve Şanlıurfa AK Parti İl Koordinatörü Mustafa Yavuz Genel Merkeze davet edildiler.

Her ilin birincileri ve il koordinatörlerinin davet edildiği genel merkezde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan plaketle ödüllendirdi.

Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından il koordinatörü ve il birincilerini sahneye davet eden Başbakan Recep Tayip Erdoğan gösterdikleri başarıdan dolayı plaket verdi.

Şanlıurfa AK Parti İl Koordinatörü Mustafa Yavuz; “Siyaset Akademisine katılan katılımcıların 10 gün sonra Şanlıurfa’da düzenlenecek olan bir törenle sertifikaları verilecek” dedi.

 www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.