Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Vekil Gülpınar durmak bilmiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Vekil Gülpınar durmak bilmiyor

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, 1 Kasım seçim çalışmalarını seçim bölgesi genelinde aralıksız sürdürüyor. AK Vekil Gülpınar, huzur için AK Partinin yeniden tek başına iktidara geleceğini söyledi.

 

 

Öncelikle seçim bölgesi olan Siverek ilçesi ve kırsalında aralıksız seçim gezilerini sürdüren ve vatandaşlardan ilgi gören AK Vekil Gülpınar, her gittiği yerde AK Parti icraatlarını ve 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatarak AK Partiye destek istiyor.

Siverek ilçesinin her zaman barış ve huzurdan, kardeşlikten ve dostluktan yana olduğuna dikkat çeken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Siverek ilçemiz başta olmak üzere Şanlıurfa ve ilçelerinin sorunlarını biliyoruz. Mevcut sorunların çözümü için dün olduğu gibi yarında takipçisi olup, çözümü için projelerin hayata geçirilmesini sağlayacağız. Vatandaşlarımızın da sevgisine layık olacağız. 7 Haziran seçimleri sonrası meydana gelen olayları hepimiz biliyor ve görüyoruz. Ülkemizin ve milletimizin huzuru için AK Partinin yeniden tek başına iktidara gelmesi lazım. Vatandaşlarımızın desteğiyle huzurumuz için yeniden AK Parti tek başına iktidar olacaktır inşaallah” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği AK Vekil Gülpınar, sorunları not alıp bazı sorunların çözülmesi konusunda azami gayret göstereceğini belirtiyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.