Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Partili Çelik: Kırsalda sıkıntılar var
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Partili Çelik: Kırsalda sıkıntılar var

Siyaset

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Süleyman Çelik, "2-3 ilçemizin kırsalında sorun var. Çeşitli baskılar ve yönlendirmeler olduğu, tek kişinin oy kullandığı yönünde ciddi duyumlarımız var." dedi.

Kızıltepe ilçesindeki Keynun köyü (Yumurcak) İlkokulu’nda eşi Zuhal Çelik ile birlikte oyunu kullanan AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Süleyman Çelik, huzur ve barış içerisinde bir yarış olması dileğinde bulundu.

Çelik, seçimin ülkeye, millete ve Mardin'e hayırlara vesile olmasını dileyerek, milletin iradesine sahip çıkması, tercihini ortaya koymasının çok sevindirici olduğuna dikkat çekti.

Şehir merkezlerinde sorun olmadığını belirten Çelik, "Kırsalda 2-3 ilçemizin kırsalında sorun var. Çeşitli baskılar ve yönlendirmeler olduğu, tek kişinin oy kullandığı yönünde ciddi duyumlarımız var. Kırsalda sorun var ama şehir merkezlerinde şu ana kadar bir sorun yaşanmadı. Ufak tefek sorunlar dışında.” dedi.

Oyunu kullanan Çelik, daha sonra diğer köy ve mahallerdeki okulları gezdi. (M. Salih Keskin - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.