Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Partili aday adaylarından Birecik’e çıkarma
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Partili aday adaylarından Birecik’e çıkarma

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan aday adayları ve Birecik Belediye Başkan aday adayları, Birecik ilçe teşkilat üyelerinden destek istediler.

Yaklaşan 2014 Mart yerel seçimleri öncesi AK Partiden büyükşehir ve Birecik ilçe belediye başkan aday adayı olan isimler, yarın Şanlıurfa’da yapılacak olan temayül yoklaması öncesi teşkilat üyeleriyle bir araya geldiler. Büyükşehir belediye başkan aday adaylarından Prof. Dr. Abdullah Ekinci, Ali İhsan Delioğlu, Baki Özmen ve Murat Karaçizmeli ile Birecik ilçe aday adayları Faruk Pınarbaşı, Mustafa Hartavi, Salih Sezen, Abdulkadir Yüksel, Selahattin Alpay ve Yusuf Güneş tanıtım toplantısına katıldılar.
AK Parti İlçe Başkanı Aziz Karayılan, açılış konuşması yaparak, aday adaylarına başarılar diledi. Aday adayları da, kendilerini tanıtarak, yarın yapılacak olan temayül yoklamasında destek istediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.