Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti'den Diyarbakır’da Hatipoğlu sürprizi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti'den Diyarbakır’da Hatipoğlu sürprizi

Siyaset

AK Parti Diyarbakır’da büyük bir sürprize imza atmak üzere… Kamuoyunun sevilen isimlerinden İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu AK Parti’nin adayı olacak iddiası kulisleri hareketlendirdi.

Ak Parti, BDP’nin en güçlü olduğu Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni almak için aday arayışına girdi. Siyasi kulislerde AK Parti’nin Diyarbakır’da Prof. Nihat Hatipoğlu’nu aday gösterileceği konuşuluyor.

Türkiye’nin yakından tanıdığı, dini sohbetleri ile büyük ilgi çeken Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu. Hatipoğlu’na henüz adaylık teklifi götürülüp götürülmediği ise bilinmiyor. Ancak Hatipoğlu’nun adının bile Diyarbakır’da olumlu bir hava estirdiği belirtiliyor.

1955 Diyarbakır doğumlu olan Hatipoğlu’nun Diyarbakırlı olması da avantaj olarak görülüyor. Ailesinde eski milletvekilleri de bulunan Prof. Hatipoğlu, siyasete çok uzak bir isim değil. Hatipoğlu’nun Diyarbakırlı olmasının yanı sıra STK’lar ve bölgenin önde gelen isimlerinden destek alabilecek olması da bir diğer önemli özelliği .


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.