Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti Suruç Kadın Kolları başkanlığına Hatice İkbal getirildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti Suruç Kadın Kolları başkanlığına Hatice İkbal getirildi

Siyaset

AK Parti Genel Merkez tarafından yeniden görevlendirilen Hatice İkbal, gerçekleştirilen kongre ile yeniden AK Parti Suruç Kadın Kolları Başkanlığına seçildi. Kongreye AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve partililer katıldı.


Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın kollarına verdiği önemi ve değeri hatırlatarak Suruçlu kadınlara seslendi. 
Güven ‘’Bize inanan ve kadının gücünün her alanda olduğu gibi siyasi alanda da farkında olan bir anlayışın neferleriyiz. Bu nedenle Suruçlu kadınlarımızın kaleyi içten fethetmeleri, davamıza daha fazla sahip çıkmaları ve 2019’a emin adımlarla yürümesi gerekmekte’’ dedi.
Konuşmasında Suruç ilçesinin tarihine de değinen Güven ‘’Suruç 1918’de İngilizlerin, 1919’da Fransızların istilasına uğradı fakat Suruç’un şanlı halkı büyük bir milli mücadele örneği göstererek 11 Nisan 1923’te memleketini düşmandan kurtardı. O günden bugüne birçok millete ev sahipliği yapan Suruç ilçemiz; Kürt, Türk, Arap demeden, tek bayrak altında birlik olarak yaşanabileceğini herkese göstermiştir. Bugün de bu kadim ilçemizde Kadın Kollarımızın kongresini gerçekleştiriyoruz. Tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.