Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti Şanlıurfa’da Bayramlaşma
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti Şanlıurfa’da Bayramlaşma

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma törenine Milletvekilleri, teşkilat üyeleri ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Bayramlaşma programına AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Emin Önen, Kasım Gülpınar, Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Mahmut Kaçar, Belediye Başkanları, teşkilat üyeleri ve Şanlıurfalılar katıldı.

 

Hacı Bekir Sofrasında saat 10:00 ile 15:00 arasında gerçekleşen bayramlaşma programına yoğun ilgiden dolayı partililere ve halka teşekkür eden İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Çok anlamlı ve güzel bir bayram geçiriyoruz. Bugün AK Parti İl Başkanlığımızca düzenlenen bayramlaşma programımıza tüm teşkilat üyelerimiz ve halkımız katıldı. Buraya kadar gelen partililerimize ve halka teşekkür ediyorum. Tüm Şanlıurfalıların ve İslam Aleminin bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

 

Huzur kenti Şanlıurfa’ya yakışır bir bayram yaşadıklarını belirten Milletvekilleri; “Şanlıurfa’da Ramazan ve Bayram bir başka yaşanıyor. İbadet ayından sonra bayram gününde buluşmak çok güzel bir duygu. Bugün teşkilatımızla, İlçelerden ve il teşkilatından gelen arkadaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Bugün coşkulu bir şekilde bayramı kutluyoruz. Bayram barış ve kardeşlik demektir. Gün birlik, beraberlik ve kardeşlik günüdür. Birliğimizin bozulmamasını temenni ediyoruz. Bayramın Şanlıurfalılara, Türkiye’ye ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.

 

2 saat süren bayramlaşmaya AK Parti İl, İlçe teşkilatları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.