Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Milletvekil Halil Özcan Eyyübiye kırsalında
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Milletvekil Halil Özcan Eyyübiye kırsalında

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. özcan son olarak Eyyübiye kırsalında seçim çalışmalarını sürdürdü.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret etti. Özcan Tuzluca, Ayrancı, Kırçiçeği, Akçiçek, Altıntepe, Akmağara, Yağmurlu, Keskin, Tepecik, Büyüktokaç, Hamzababa, Yediyol, Aşağıkoçlu ve Yukarıkoçlu kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlardan 1 Kasım’da AK Partiye oy vermelerini istedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr.Halil Özcan'ın Eyyübiye ilçesine bağlı bulunan kırsal mahalleleri ziyaretlerine, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, Kurtuluş Sulama Birliği Başkanı Ahmet Ekinci ve çok sayıda AK Partili eşlik etti.
Kırsaldaki mahalleleri dolaşan AK Vekil Halil Özcan, bölge Mahalle Muhtarları ve bölge Kanaat Önderleri ile bir araya gelerek, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde AK Parti için destek istedi.
AK Vekil Özcan, il genelindeki seçim ziyaretlerinin ardından kalan vaktini de Seçim Bürosunda misafirlerini ağırlayarak değerlendiriyor.



Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.