Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Anayasa toplantısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Anayasa toplantısı

Siyaset

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından, “Türkiye’de Sivil Toplum Buluşmaları Toplantısı” bir çay bahçesinde stkların katılımı ile gerçekleşti.

Hacı Bekir Sofrasında başlayan toplantıya, 24. Dönem Milletvekili Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Ekrem Çelebi, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.

24. Dönem Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, “İl Başkanlığımız önderliğinde yaptığımız bu toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının fikirleri bizler için büyük önem taşımaktadır. Bu toplantı sonrası buradaki sivil toplum kuruluşlarının düşüncelerini bir rapor halinde sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na sunacağız.” dedi.

Milletvekili Ekrem Çelebi, Şanlıurfa’ya bugün 2. Kez geldiğini, Şanlıurfa çok değişmiş, çok gelişmiş daha da gelişeceğine inandığını söyledi.

 

Düzenlenen toplantıda davet edilen STK temsilcileri ile sivil Anayasa, başkanlık sistemi ve ülke gündeminde yer alan konular gündeme geldi.

Aziz Budak / Şanlıurfaolay.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.