Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti merkez ilçeden köy muhtarlarına plaket
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti merkez ilçeden köy muhtarlarına plaket

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa merkez ilçe başkanlığı tarafından 12 Eylül 2010 tarihinde oylanan Anayasa Değişikliği Halk oylamasına gösterdikleri ilgiden dolayı Şanlıurfa Merkeze bağlı Köy Muhtarlar Derneği başkanı ve üyelerine plaket verdi. Dernek Binasında AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat, Veysi Çelikcan ve Veysel Badıllının hazır bulunduğu törene Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Hanifi Ağır ve Köy Muhtarları hazır bulundular.

Ödül töreninde konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat; Başkanımız Mustafa Zahit, törene rahatsızlığından dolayı katılamadı. Biz demokrasi ve geleceğimizde daha özgür birey olmak için yapılan Anayasa Değişikliğine katkılarından dolayı muhtarlarımızı plaketle onurlandırdık. Referandum sürecinde muhtarlarımıza katkılarından dolayı tebrik ediyoruz dedi.

Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Hanifi Ağır; Biz demokrasi ve bireysel haklarımın genişlemesini sağlayan Anayasa Değişikliğine evet oyu verdik. Bunun için Şanlıurfa AK Parti Merkez İlçe bizi plaketle onurlandırdı. AK Parti teşkilatına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.