Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti kongresine Şanlıurfa'dan çıkarma yapılacak VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti kongresine Şanlıurfa'dan çıkarma yapılacak VİDEO

Siyaset

AK Parti 4. Olağan Kongresine Şanlıurfa’dan katılacaklarını belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Şanlıurfa’dan Ankara’daki kongremize teşkilat olarak büyük bir katılım yapacağız” dedi.

AK Parti 4. Olağan Genel Kongresi hakkında İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, kongre ile ilgili bilgi verdi.

 

Ankara’ya teşkilat olarak çıkarma yapacaklarını belirten Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “30 Eylül 2012 Pazar günü Ankara Arena stadında gerçekleşecek olan 4. Olağan Büyük kongremizi “Büyüm millet, Büyük Güç, Hedef 2023” sloganı ile gerçekleştireceğiz. Öncelikle kongremizin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Büyük kongremize çok yüksek derecede katılım sağlayacağız. Teşkilat olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık. Cumartesi günü saat 17:00’de parti binamızın önünden otobüslerle Ankara’ya hareket edeceğiz. Büyük kongremiz için on otobüs kiralandı. Bu otobüslerimizle tüm ilçelerimiz, Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımızla birlikte Ankara’ya gidilecek. Ayrıca bir çok partilimiz ve yöneticimiz kendi özel araçları ile Ankara’ya geçecekler. Kongre delegelerimiz ise Cumartesi sabahtan itibaren Ankara’ya geçecekler. İnşallah şölen havasında büyük kongremizi gerçekleştiririz” dedi.

Başkan Eğilmez, daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.