Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti ile HAS Partiden kaynaşma toplantısı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti ile HAS Partiden kaynaşma toplantısı VİDEO

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İlçe Başkanları ve Fesh edilen eski HAS Parti İl Başkanı Mehmet Baki Özmen, İlçe Başkanları ile bir araya gelerek kaynaşma toplantısı düzenlediler.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, İlçe Başkanları, eski HAS Parti İl Başkanı Mehmet Baki Özmen ile ilçe başkanları Çulcuoğlu restaurantta bir araya geldiler.

 

Aynı ağacın dalları olduklarını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bugün aynı amaca hizmet eden siyasetçiler olarak bir aradayız. Yeni Türkiye’nin imarında hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

 

Fesh edilen HAS Partinin eski İl Başkanı Mehmet Baki Özmen ise; “HAS Partinin kendini feshedip AK Parti ile beraber yeni Türkiye’nin inşası için atılmış önemli bir adımdır. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Kaynaşma toplantısı yaklaşık 3 saat sürdü.

 

Bilindiği gibi feshedilen HAS Parti eski Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, 22 Eylül tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın rozet takmasıyla resmen AK Partiye katılmıştı.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.