Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti il yönetimi iftarda buluştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti il yönetimi iftarda buluştu

Siyaset

Şanlıurfa AK Parti İl Yönetimi Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Milletvekillerin katılımı ile bir araya gelip iftar açtılar.

 

İftar programına AK Parti İl Yönetimi ile Milletvekilleri katıldılar. Ekipler halinde çalışan AK Parti, ilk kez bir iftarda bir araya gelerek, Ramazan ayı boyunca yaptıkları çalışmaların yorgunluğu ile Ramazan bayramının kutlama programını konuştular.

 

İftardan sonra konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Ramazan ayı boyunca çok yüksek tempo ile çalıştık. Her bir arkadaşımızın bir görevi vardı. Layığı ile yerine getirdiğine inanıyorum. AK Parti ailesi olarak birlikte iftar yapmayı düşündük. İsabetli olduğunu görüyorum. Bir ay oruç tutuktan sonra bayrama ulaştık. Ramazan ayında her akşam, daha önceden belirlediğimiz fakir ve şehit evlerinde iftarlara katıldık.

 

Yoğun tempoda çalışan teşkilatlarımızı tebrik ediyorum. Milletvekillerimizin, Teşkilatlarımızın, esnafımızın, STKlarımızın, kamu görevlilerin, özel sektör çalışanların, basınımızın ve tüm Şanlıurfalıların, anlamı kardeşlik ve barış olan bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

 www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.