Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti Hilvan, Akçakale ve Halfeti başkanları değişiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti Hilvan, Akçakale ve Halfeti başkanları değişiyor

Siyaset

2012 yılının Şubat ayının 27’sine kadar tüm belde, ilçe ve il kongrelerini tamamlayacak olan Ak Parti’de bu günlerde hareketli dakikalar yaşanıyor.

 

Şanlıurfa İl Koordinatörü olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca Şanlıurfa’ya gelerek Akçakale İlçe Başkanı Naif Başak, Halfeti İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan, Hilvan İlçe Başkanı Hüseyin Alkan ve Suruç ilçe teşkilatlarıyla birebir görüşerek, yeniden teşkilatların kurulması gerektiği yönünde rapor verdi.

 

Buna göre Akçakale, Halfeti ve Hilvan ilçe başkanları 3. dönem görev sürelerini tamamlayacak olmalarından dolayı Akçakale İlçe Başkanı Naif Başak, Halfeti İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan, Hilvan İlçe Başkanı Hüseyin Alkan’ın Ak Parti Genel Merkezi tarafından bir sonraki genel kurulda aday gösterilemeyecekler.

 

AK PARTİ TÜZÜĞÜ NE DİYOR?

AK Parti tüzüğünün “Parti Adayı Olarak Seçilmiş Olanların Yeniden Adaylığı” başlıklı 132. maddesinde şu ifadeler yer alıyor: “AK Parti listelerinden aday gösterilip seçilmiş olan belediye başkanları ve milletvekilleri, en fazla üç dönem aday gösterilebilir. (Değişik 03.10.2003- Madde:8) Yapılacak seçimde, doğacak duruma bağlı olarak merkez yoklaması usulü ile aday belirlenmesinin zorunlu olması hali hariç olmak üzere, kontenjan adayı olarak seçilmiş olan kimse, aynı usulle tekrar aday gösterilemez” diyor.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.