Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti heyeti Büyükfırat'ta buluştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti heyeti Büyükfırat'ta buluştu

Siyaset

Büyük kongre için Ankara'ya çıkarma yapan AK Parti İl ve İlçe teşkilatlarından oluşan 10 Araçla birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Arena kapalı spor salonundaki büyük kongresine katılmak için bu akşam saat 17'00'de yola çıktı.


Büyük kongre'ye AK Parti İl Başkan yardımcıları, kadın kolları, gençlik kolları, Ak Parti Merkez İlçe başkan yardımcıları yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve gazeteciler katıldı.
10 Araçla birlikte Osmaniye Bahçe İlçesi çıkışında bulunan Büyükfırat dinlenme tesislerinde akşam yemeğinde buluştular. Tesilerde Şanlıurfa ekibi ağıorlamaktan duyduğu memnuiyeti dile getiren Büyükfırat tesileri müdürü Bayram Büyükfırat: "AK Parti Şanlıurfa teşkilatına başarılar diliyorum. Bu akşam Şanlıurfalıları misafir etmekten dolayı çok mutluyum" dedi.
Güzel misafirperverlikten dolay tesis sahibi ve çalışanlarına teşekkür eden AK Parti Kafile Başkanı AK Parti İl Başkan vekili İsa Kızıldemir; "Büyük kongremiz için Ankara'ya gidiyoruz. Arkadaşlarla birlikte Büyükfırat tesislerinde mola verdik. Hemşehrimize nisafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.
AK Parti teşkilatı moladan daha sonra tesislerden ayrılarak, Ankara'ya geçti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.