Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti Haliliye ilçesi startı verdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti Haliliye ilçesi startı verdi

Siyaset

Haliliye İlçe binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti Haliliye ilçe başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma ve Yönetim Kurulu Üyelerinin tamamı katıldı.

AK Parti Genel Merkez tarafından Haliliye İlçe Yönetim Kurulu Listesinin onaylanmasının ardından ilk toplantısını İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma başkanlığında gerçekleştirdi.

 

İlk toplantının tanışma toplantısı olduğunu belirten Başkan Kızılelma; “Önümüzdeki süreçte teşkilatın üstlendiği ağır sorumluluğun yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber en iyi şekilde ve başarıyla yerine getireceğimize inanıyorum. Yürüteceğimiz bu vazife bir ekip işi olup kardeşlik duygusu ile yerine getirilecek özverili ve gönüllülük esası taşıyan bir hizmettir. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızın bu vazifeyi layıkıyla yerine getireceğine olan inancım tamdır. Haliliye ilçemiz için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

 

Haliliye İlçe binasında Haliliye ilçe başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma başkanlığında yapılan toplantı yaklaşık olarak iki saat sürdü.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.