Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti bayramlaşmasında bir ilk yaşandı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti bayramlaşmasında bir ilk yaşandı VİDEO

Siyaset

AK Parti binasında ilk kez bayramda halkla bir araya gelen Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa AK Parti İl Binasında Milletvekillerin katılımı ile teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti İl Binasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milletvekilleri ve İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile beraber teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakan Çelik’in katılımı ile coşkulu bir bayram yaşadıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Sayın Bakanımızın ve Milletvekillerimizin katılımı ile Parti Binamızda şekilde bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik. Bu anlamda tüm hemşerilerimizin bayramını kutlar, İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ise; “Partimizde teşkilat üyelerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya gelmekten son derece mutlu olduk. Burada tüm Şanlıurfa Halkının ve Tüm İslam aleminin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız” dedi..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise Şanlıurfa'yı 2 gündür etkisi altına alan sağanak yağış ve sel nedeniyle Siverek ve Harran'da meydana gelen selden duyduğu üzüntüsünü dile getirdi.

Bakan Çelik, gelecek ay Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte Şanlıurfa'da önemli yatırımlar yapmayı planladıklarını ifade ederek; “Önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili bir altyapı çalışmasını da gelecek ay kentteki yatırımlarımız kapsamında gerçekleştirmiş olacağız. Bir taraftan yeni yatırımlarımızı yapacağız bir taraftan da Şanlıurfa'da yaptığımız çalışmalarımızı ve eksikliklerimizi değerlendireceğiz. Bugün, bayram günü vesileyle birlikteyiz. Herkesin bayramını tebrik ediyor, hayırlı cumalar diliyorum” dedi.

Daha sonra Valilik bayramlaşmasına katılan Bakan Çelik, Suruç ve Akçakale’ye geçerek burada halkla bayramlaştı. Akşam saatlerinde ise GAP Havaalanından Şanlıurfa’dan ayrıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.