Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti akademisi sonuçlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti akademisi sonuçlandı

Siyaset

Ak Parti AR-GE Başkanı Ömer Hacıkamiloğlu bir basın açıklaması yayınladı. Hacıkamiloğlu yaptığı açıklamada;

 "Toplumun her kademesinde eğitimin ne kadar önemli olduğunu her fırsatta dile getiren Ak Parti, Siyaset Akademisi ile siyasete yön verecek insanlarında eğitiminin önemini vurgulamaktadır. Ülkeye hizmet amacı ile hareket eden siyasiler kazandırmayı amaçlayan, siyasette yeni fikirleri ve düşünceleri uygulayabilmek, siyasette donanımlı, dinamik insan gücünü kazandırabilmek ve böylece Şanlıurfa'nın geleceğine yön verecek duyarlı siyasetçilerin yetişmesi amacıyla 14 Kasım 2009'da 243 kişinin katılımı ile başlayan Şanlıurfa Siyaset Akademisinde on hafta süre ile demokratik açılım, kişisel gelişim, dış ilişkiler ve Türkiye ekonomisi konularında yaklaşık 50 saat ders alan katılımcılarımızın 17 Ocak 2010 tarihinde yapılan sınav sonuçları belli olmuştur.

Genel merkez tarafından optik okuyucularla okunan sınav neticesinde Şanlıurfa Siyaset Akademisi birincisi İsmail YILDIZ, ikincisi Yahya Kemal KABLAMA ve üçüncüsü Mehmet Fatih KAHYA olmuştur. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Siyaset Akademisi Şanlıurfa sertifika dağıtım ve ödül töreni Ak Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı tarafından 27 Şubat 2010 tarihinde saat 10'da Yenişehir Çamlıkta yapılacaktır. Tüm Siyaset Akademisi katılımcılarımızın sertifikalarını ve ödüllerini alacakları törene tüm halkımız davetlidir."

AK PARTİ MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞI

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.