Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Pari Şanlıurfanın üç yüzü sergisinde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Pari Şanlıurfanın üç yüzü sergisinde

Siyaset

Şanlıurfa da Tüm Emlakçılar Birliği Odası Başkanı A. Gökhan Gökmen öncülüğünde hazırlanarak fotoğrafçı Yasin Küçük’ün fotoğrafları ile Şanlıurfa’nın çarpık kentleşme sorununu ele aldığı Şanlıurfa’nın üç yüzü adlı sergi büyük ilgi görüyor.

 

Balıklıgöl Rızvaniye Vakfı Külliyesinde bulunan sergiyi binlerce yerli ve yabancı turist ziyaret ederek Şanlıurfa’nın değişik görüntülerini seyrediyorlar.

 

Sergide Şanlıurfa’nın geçmiş tarihlerini anlatan ve eski zamanları hatırlatmayı amaçlayan 88 adet eser bulunuyor. Eserler sergiyi gezen misafirlerden gönüllü olanlar tarafından satın alınabiliyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ile İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Remzi Canbeyli, Mehmet Canpolat, il yönetim kurulu üyeleri Mehmet Büyükfırat, Mehmet Talat Akay, Mehmet Karadağ Şanlıurfa’nın üç yüzü adlı sergiyi gezdiler.

Sergi hakkında konuşan Av. Düşünür, “Çok çarpıcı ve güzel kareler var. Geçmişten gelen güzel fotoğraflar var. Ancak bir daha gördük ki bu tarihi kentimiz çarpık yapılaşma sorunu yaşıyor” dedi.

Konu ile ilgili konuşan Şanlıurfa da Tüm Emlakçılar Birliği Odası Başkanı A. Gökhan Gökmen Şanlıurfa’daki çarpık kentleşme sorununa dikkat çekebilmek için Şanlıurfa’nın Üç Yüzü adlı sergiyi açtıklarını ve sergiye ilgi gösteren AK Parti il yönetimine esnaflara ve sanatseverlere teşekkür ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.