Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK GENÇLİKTEN KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK GENÇLİKTEN KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Siyaset

AK Parti İl gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ve beraberindeki heyet Turizm Haftası Sebebiyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldızı makamında ziyaret ederek hem turizm haftasını kutlayıp hemde Şanlıurfa'nın turizmi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Şehrimizin her tarıfında tarihi zenginlikler yatıyor bunların tanıtımının iyi yapılıp şehrimize gelen yerli ve yabancı turist sayısını arttırmalı diyen Uludağ; “Bunun yanında turistik mekanlarımızda da esnafımızın turistlere yönelik faaliyetler geliştirilmeli. Yerli ve yabancı turisler için Şanlıurfa her yönüyle cazibeli olmalı. Tabi asıl önemli olan şehrimize gelen yerli ve yabancı turistlerin nasıl merakla geldikleri gibi ülkelerine veya şehirlerine dönerken de aynı şekilde mutlu ayrılması için her Urfalının üzerine düşeni en iyi şekilde yapması gerekir” dedi.

Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldızı da öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip şöyle konuştu; “Her geçen yıl şehrimize gelen turist sayısının artıyor. Bu nednele otellerin yatak kapasitesini mutlaka arttırması gerekiyor. Yapacağımız her çalışman vesilesi ile şehrimize gelen turist sayısını hem arttıracağız hem de gelenlerin burdan ayrılırken memnun ayrılması ve reklamımızın onlar tarafından güzel yapılması sağlayamalıyız” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.