Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Gençlerden kitap kampanyası
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Gençlerden kitap kampanyası

Siyaset

Viranşehir AK PARTİ Gençlik Kolları teşkilatı, Eski Demirci İlköğretim okuluna 1000 adet kitap hediye etti.

Kütüphanesi bulunmayan okula, bağışlanan kitaplarla bir kütüphane inşa edileceği bildirildi. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Viranşehir AK PARTİ Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Göçmen; Allah’ın ilk mesajı oku emridir. Bizlerin de Allahın emrine kulak vermesi gerekmektedir. Okuma kültürüne sahip olmayan toplumlarda sorunlar çok olacaktır. İnsanların birbirini anlayamaması ve sadece kendi doğrularını ve kendi bildiklerini dayatmaya çalışması; karşısındaki insanın dünyasını ve doğrularını anlamamaya sebep oluyor. Bu sorunların okumayla aşılacağına inanıyoruz.

Bizler sağlıklı bir toplum inşa etmek için okuyor ve okumayı teşvik ediyoruz. Kitap dağıtmaktan ziyade en başta düşlediğimiz, hayal ettiğimiz dünyayı bizler yaşıyoruz. AK PARTİ Viranşehir Gençlik Kolları olarak görev başladığımız günden beri en fazla uğraş verdiğimiz şeyin eğitim olduğunu söylüyoruz ve çalışıyoruz. İlk önce Gençlik Kollarımızın Yönetiminde bulunan 15 kişi örgün ve açık öğretim üniversitesinde okuyor, diğer arkadaşlarımız da farklı eğitim alıyorlar. İnsanlara “Okuyun” tavsiyemizin tesir etmesi için böyle bir yöntem deniyoruz. İlk önce “oku”mayı kendimiz tatbik ediyoruz. Arkadaşlarımızla çalışmalarımız sonucu İzmir, İstanbul ve Manisa AK Parti Gençlik Kollarından Kitap topladık ve kendi evlerimizde bulunan kitapları bir araya getirerek Eski Demirci İlköğretim okuluna verdik.

Okuma alışkanlığını toplumumuzla beraber yaşama ve yaşatmaya çalışacağız Allah bizi cehaletten ve faydasız bilgiden muhafaza etsin. Katkılarından dolayı başta İzmir, İstanbul ve Manisa AK Parti Gençlik Kollarında görevli gayretli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.