Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ahmet Güntekin, Ceylanpınar İlçe teşkilatını ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ahmet Güntekin, Ceylanpınar İlçe teşkilatını ziyaret etti

Siyaset

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Şanlıurfa'da büyük şehir olmayla birlikte seçim startına erken başlayan Ak Parti cephesinde, müracaatlarda bulunan aday adayları şimdiden çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Aday Adaylarından birisi de Ceylanpınar'a gönül koymuş isimlerden biri, oda Ahmet Güntekin.



Ak Parti'den Ceylanpınar ilçesi Belediye Başkanlığı için Aday adaylığını açıklayan iş adamı Ahmet Güntekin, Ceylanpınar ilçe parti teşkilatını ziyaret etti. AK Partiden aday adayı olan iş adamı Ahmet GüntekinCeylanpınar halkına daha iyi hizmet etmek adına bu yarışa girdim, ilçe halkının sorunları benim sorunlarımdır. Bugün de burada Ak Parti İlçe teşkilatımızı ziyaret ettik. Başkanımız sağolsun bizi ağırladı bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. dedi.

Ak Parti Ceylanpınar ilçe teşkilat başkanı Abdulgani Alkış ise, Aday adayı Ahmet Güntekin'e kendilerine yapmış olduğu ziyaretten memnun kaldıklarını ifade ederek başarılar diledi.

Ak Parti Ceylanpınar ilçe teşkilat başkanı Abdulgani Alkış'ı parti binasına akraba ve bazı köy muhtarlarıyla ziyaret eden Aday adayı Ahmet Güntekin, burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler edindi. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Güntekin ve beraberindekiler buradan ayrılarak seçim çalışmalarına devam etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.