Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ağadayı; hayırlı olsun
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ağadayı; hayırlı olsun

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan Mustafa Ağadı, açıklanan listede yer almadığını belirterek; “Milletvekili listemiz memleketimize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

İşte Ağadayı’nın yaptığı açıklama; “Hizmet yarışında sıralamaya giren tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Memleketimiz, halkımız ve partimiz için hayırlı neticeler getirmesini temenni ediyorum.

 

Bu yarışın kaybedeni yoktur, kazananı ise memleketimiz ve partimiz olacaktır. Elbetteki bu yola girerken amacımız sıralamaya girip hizmet etmekti ancak bizden başkası bu sıralamaya girdiğinde de bize düşen onları desteklemek ve aynı heyecanla hizmete devam etmektir. Siyaset anlayışımızda küskünlük ve kırgınlığa yer yoktur. Tüm aday adayı arkadaşlarımızdan da beklentimiz 11 Nisan öncesi söylemlerine sadık kalarak çalışmaya deva etmeleridir.

 

Siyasette yüksek beklentiler, büyük hayal kırıklığı yaratır. Bu beklentideki arkadaşlarımızın ilk reaksiyonlarının tepkisel olması kaçınılmazdır ama inanıyorum ki onlar da aklıselim ile bu yolda seçilmek kadar seçilememenin de siyasetin doğasında olduğunun farkına vararak teşkilatımızla hizmete devam edecektir.

Bu süreçte bizi destekleyen parti teşkilatımıza, esnaf ve sivil toplum örgütlerine, bir an olsun yalnız bırakmayan dost ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.