Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Zabıta, Kaçak Kesim Yapanlara Operasyon Düzenledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Zabıta, Kaçak Kesim Yapanlara Operasyon Düzenledi

Şanlıurfa

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde kaçak kesim yaparak halkın sağlığını hiçe sayanlara zabıta ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.


Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde kaçak kesim yaparak halkın sağlığını hiçe sayanlara zabıta ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.
Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte harekete geçen zabıta ekipler, Viranşehir hayvan pazarında ehliyetsiz kasaplar tarafından Sağlıklı olmayan koşullarda kesilen ve satılmak üzere olan hayvanlara el koydu.
Viranşehir İlçesinde kontrolleri sıklaştıran İlçe belediyesi zabıta ekipleri, hayvan pazarında sağlıksız koşullarda kesildikten sonra satılığa çıkarılan hayvanları tespit etti. Tebitlerinin yapılmasından sonra harekete geçen Zabıta ekipleri hayvan pazarında satılmak üzere kesilen tüm etlere el koyarak imha etti.
Düzenlenen operasyon ile ilgili basına açıklamalarda bulunan Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci, halkın yanında olduklarını ve halkın sağlığı ile oynanmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Başkan Ekinci; "Viranşehir halkının sağlığı bizim için çok önemli ve halkın sağlığı ile oynanmasına asla müsaade etmeyiz. Bu tür denetimlerimiz artacak" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.