Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yemyeşil Urfa Böylemi olacak?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yemyeşil Urfa Böylemi olacak?

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da birileri güzel bir şeyler yapmak isterken, birileri de o güzelliği yerle bir etmeye devam ediyor! Dicle Elektrik A.Ş kurumu Eyyübiye ilçesinde elektrik tellerine yetişiyor diye ağaçları kesti.

Şanlıurfa'da son günlerde başlatılan yemyeşil Urfa kampanyası kapsamında ağaç dikme organizasyonu yapılırken hazır olan ağaçların kesilmesine vatandaşlardan tepki geldi.

Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi Başta olmak üzere bir çok kurum tarafından desteklenerek büyüyen ağaç dikme kampanyası olan Yemyeşil Urfa'ya DEDAŞ tarafından darbe vuruldu. Dicle Elektrik A.Ş kurumu Eyyübiye ilçesinde elektrik tellerine yetişiyor diye ağaçların tamamını tepeden kesti.

Elektirik tellerini yer altına alması beklenen DEDAŞ bunun yerine kolayını seçerek, tehlike saçan ve elektrik tellerine yetişen koca ağaçları tepeden keserek yerlere atmasına tepki gösteren vatandaşlar, "Yemyeşil Urfa kampanyası böylemi olacak. daha biz ağaçları dikmeden var olan ağaçlarımızı DEDAŞ kesiyor. Neymiş elektirik tellerine yetiştiği için tehlikeliymiş. neden bu tehlikeyi bertaraf etmek için teller yer altına indirilmiyor da yıllardır hizmet ettiğimiz ağaçlar kesiliyor" dediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.