Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali abdullah Erin Telabyad'ı Ziyaret Etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali abdullah Erin Telabyad'ı Ziyaret Etti

Şanlıurfa

Barış Pınarı Harekatıyla Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu tarafından terör örgütü PKK/PYD’den temizlenen Telabyad’da İncelemelerde Bulunan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, burada hastaneyi ziyaret etti.

Vali Erin, Telabyad’da İncelemelerde Bulundu

 Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu tarafından terör örgütü PKK/PYD’den temizlenerek güvenli hale getirilen Suriye’nin Telabyad kentindeki hastaneyi ziyaret etti.

Terör örgütünün sözde karargah olarak kullandığı Telabyad Hastanesi’nde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan düzenlemeleri inceleyen Vali Erin, hastanenin bir katının hizmet verilebilir hale getirildiğini, diğer kısımlardaki tadilat ve tefrişat işlemlerinin tamamlanması için çalışmalara başlandığını belirtti.

Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ile birlikte hastanede incelemelerde bulunan Vali Erin, ilçe merkezinde Suriyeli esnaf ve vatandaşları ziyaret ettikten sonra akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya döndü.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.