Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa’nın Kurtuluşu Top Atışıyla Kutlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa’nın Kurtuluşu Top Atışıyla Kutlandı

Şanlıurfa

Koronavirüs Dlayısıyla 100 yıl sonra kutlama şekli değişen Şanlıurfa'da 11 Nisan Kurtuluş bayramı anısında top atışı yapıldı.


Bu yıl 100 yılı olarak kutlanan Şanlıurfa'nın kurtuluşu için ilk kez halkın koronavirüs nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağı ile katılamadığı bir 11 nisan bayramı kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen "Kurtuluşunun 100. Yılında Uluslararası Kültür ve Tarih Festivali" çerçevesinde tüm camilerde sela ve duaların okunmasının ardından kentin dört farklı noktasında temsili 100 pare top atışı yapılması ile devam etti.

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında saat 11.00’de kent genelinde tüm camilerde Sela, Şehit ve Gazilerimiz için dualar okundu. 

Saat 11.11’de Şanlıurfa’nın farklı noktalarında Tılfındır Tepesi, Külaftlı Tepesi, Seyran Tepesi ve Osmanlı Parkı Tepesinde 100 pare top atışı yapıldı. 

Korona Virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ile birlikte vatandaşlar evlerinin balkonlarında top atışlarını izlerken Urfa kurtuluşunu temsilen çalınan türkülere eşlik ettiler. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.