Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfalı Her Ev Hanımı Gastronomi Alanında İddialıdır
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalı Her Ev Hanımı Gastronomi Alanında İddialıdır

Şanlıurfa

Lezzetli yemekleri ile bilinen ve bir çok alanda ödüller alan Gastronomi şehri Şanlıurfa'da her ev hanımı aynı zamanda alanında uzman bir aşçıdır. bunun en güzel örnekleri, yaptığı ev yemekleri ile sosyal medya üzerinden ticarete başlayan 3 çocuk annesi Halime Yeşil oldu.

Kendi imkanları ile kendi işini kuran 3 çocuk annesi Halime Yeşil, Kadının üretmek istediğinden neleri başarabileceğine dair bir örnek oldu.

Yemek tutkusunu işe dönüştürdü! Çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak ve aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla kolları sıvayan ev hanımı Yeşil, yemek tutkusunu profesyonel bir hizmete dönüştürdü. Çevresinde yemeklerinin lezzeti ile tanınan ve daha çok insana yemeklerini ulaştırması konusunda tavsiyeler alan Yeşil, kurduğu yemek işini sosyal medya üzerinden duyurdu.

Şanlıurfa Gün Yemekleri 
Halihazırda belli müşterileri olan ve özellikle altın günü, toplantı vb günlerde bir araya gelen kadınlar için özel siparişler aldığını belirten Yeşil, hedef müşteri kitlesini genişletmeye karar verdiğini söyledi. Sosyal medya üzerinden "Şanlıurfa Gün Yemekleri" adıyla; çalışanlara, öğrencilere, lokantalara ve diğer insanlara lezzetli yemeklerini ulaştırmayı hedefleyen ev hanımının menüsü oldukça zengin. Tamamen ev şartlarında, sağlık ve hijyen kuralları çerçevesinde yemeklerini hazırlayan Yeşil, "Anne hassasiyeti" sloganı ile ev yemekleri özlemini çeken insanlara hitap ediyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.