Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa’da tesis kuruluyor, İstihdamına Katkıda Bulunacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa’da tesis kuruluyor, İstihdamına Katkıda Bulunacak

Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Göç işleri Şube Müdürlüğü, Uluslararası Göç Örgütü (IOM) ile ortaklaşa proje başlattı. 

Bereketli toprakları ile tarımın başkenti Şanlıurfa’da yenilikçi çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediyesi, yenilenebilir enerjiden en iyi şekilde istifade edebilmek için ‘Güneş Enerjisi ile Yaş Sebze Kurutma Tesisi’ ve ‘Modern damlama sulama sistemi ile seracılık’ tesislerinin temelini attı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Göç işleri Şube Müdürlüğü, Uluslararası Göç Örgütü (IOM) ile ortaklaşa proje başlattı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün istihdam için destek verdiği ve hibe yoluyla yapılacak olan proje, bölge istihdamına katkıda bulunacağı gibi Şanlıurfa’ya özgü sebze ile meyvelerin dünyaya ihracatını da sağlayacak.

Günlük 1.5 ton yaş sebze ve meyvenin güneş enerjisi ile kurutulacağı tesis, kendi sebze ve meyvelerini kurulacak seradan temin edecek. 

Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın sahip olduğu zengin potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için birçok proje hayata geçirirken bölgenin topraklarında yetişen ürünler ilk kez pazarlama imkânı bulacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.