Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa’da  'Karagöz Ve Hacivat' Oyunu Sahnelendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa’da  'Karagöz Ve Hacivat' Oyunu Sahnelendi

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla çocuklara yönelik 'Karagöz ve Hacivat' oyunu sahnelendi.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Şube Müdürlüğüne bağlı Şehir Tiyatro Ekibi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde geleneksel Türk Tiyatrosunda Gölge Oyunu olarak da bilinen 'Karagöz ve Hacivat'ı çocuklarla buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Konservatuar Şube Müdürlüğü, Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Selçuklu İlkokulunda öğrencilere yönelik etkinlik düzenledi. Boyama etkinliği ile 'Karagöz ve Hacivat' oyununun öğrencilere sahnelendiği programa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ile birlikte okul idarecileri ve öğretmenler katıldı. 
Etkinlikte öğrencilerle birlikte bol bol sohbet ederek katılım gösteren tiyatrocuların gününü kutlayan Başkan Çiftçi, "Konservatuar Şube Müdürlüğünde arkadaşlarımızın düzenlediği bu etkinlikte gençlerimize ecdadımızın kültürel oyunu olan ve Hacivat' oyununu sergiledik. Tüm tiyatrocu sanatçı arkadaşlarımızın gününü kutluyorum. Etkinlikte emeği geçen ekibimizi de tebrik ediyorum" dedi. 
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, aynı etkinliğini 68 ilkokulda düzenlemeye devam edecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.