Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa Orman Müdürlüğü: Hatıra Ormanı Dikin Yanınızdayız
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa Orman Müdürlüğü: Hatıra Ormanı Dikin Yanınızdayız

Şanlıurfa

Yemyeşil bir Şanlıurfa için başlatılan çalışmalara öncülük eden Orman Bölge Müdürlüğü, Ağaçlandırma Çalışmaları kapsamında fidan dikimine başladı.


Şanlıurfa Viranşehir İlçe Defterdar Mahallesinde Gelir getirici Ağaçlandırma Çalışmaları kapsamında yaklaşık 60 bin fidan dikim çalışmalarına başlandı. 
Yeşillendirme konusunda Viranşehir’i en güzel seviyeye getireceklerini dile getiren Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, “Daha Yeşil Bir Şanlıurfa için” çok Fidanı toprakla buluşması amacıyla çalışma yaptıklarını belirtti.
Vatandaşlara hatıra ormanı başta olmak üzere hazırlayacakları projelere destek vereceklerini açıklayan Orman Bölge Müdürü Çiçek, “Vatandaşlarımız ile ortak plan çalışmalarında ciddi yol aldık. Bu kapsamda belediyeler, STK kuruluşları, üniversiteler ile çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın hatıra ormanı olmak üzere özel ağaçlandırma projesi hazırlanması konusunda her zaman yanındayız” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.