Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'dan 45 yıl önce gazi oldukları topraklara gittiler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'dan 45 yıl önce gazi oldukları topraklara gittiler

Şanlıurfa

Türkiye'nin 20 Temmuz 1974 yılında Barış Harekatı ile çıkarma yaptığı Kıbrıs Adasında gazi olan Şanlıurfalı 20 gazi 45 yıl sonra gazi olduğu toprakları ziyaret etmeye gittiler.

Şanlıurfa Karaköprü ilçe Belediyesi tarafından organize edilen bir program çerçevesinde Şanlıurfa'da yaşayan Kıbrıs gazilerine büyük bir jest yapılarak 45 yıl önce vatan için savaştıkları toprakları görmek için 5 günlüğüne Kıbrıs'a gönderildi.

Kıbrısa gitmek için hazırlanan Şanlıurfa Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek gazileri Kıbrıs yolculuğuna uğurlayan ilçe belediye Başkanı Metin Baydilli, gazilerin vatan için gidip savaştıkları toprakları görmeleri için böyle bir jest yaptıklarını ifade etti.

Uğurlama ziyaretinde konuşan Başkan Baydilli Şunları dile getirdi: "Bu aziz milletimiz her zaman şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlık göstererek açtığı yollardan yürüdü ve bu topraklarda yaşadı. Bizim şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuz çoktur ve biz de bir nebze gazilerimize önem verdiğimizi göstermek adına Kıbrıs gazilerimizi 45 yıl önce vatan toprağı için, milletimiz için hiç düşünmeden gidip savaştıkları toprakları görmeleri için 5 günlük bir Kıbrıs turu yaptırıyoruz. Gazilerimize geçmişteki mücadeleleri için çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Aslan ise 45 yıl önce vatan için gidip savaştıkları toprakları tekrar görmeleri için imkan sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye gaziler adına teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

urfalı 4 Yıl Önce

Bizim hiç haberimiz olmadı ben de gelmek isterdim kayıtlı bir gaziyim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.