Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Joker Operasyonu: 24 kişi gözaltına alındı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Joker Operasyonu: 24 kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da yapılan Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim ve Geliştirme Sınavı (SRC)’nda başkasının yerine sınava giren jokerlere yonelik Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafında yapılan operasyonda 22 Joker ile 2 asıl olmak üzere toplam 24 kişi suçüstü yakalandı.

BAŞSAVCILIK JOKERLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyunda Joker olarak bilinen ve başkalarının yerine sınava giren kişileri mercek altına aldı. Bu konuda daha öncede başlatılan soruşturmalara dün bir yenisi daha eklendi. 

14 Nisan’da yapılan Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim ve Geliştirme Sınavı (SRC)’nda Joker şahısların sınava gireceği ihbarı üzerine Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sınavın yapılacağı Eyyübiye Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda gerekli tedbirleri aldı. Sınav saatinde salona gelerek sıralarına oturan Jokerler bir anda polisi karşısında gördü. Aynı okulda sınava giren 22 Joker ile 2 asıl olmak üzere toplam 24 kişi suçüstü yakalandı. Yakalanan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Şalıurfa Müracaat ve Suçüstü Savcılığı’na götürüldü. 24 şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından 6114 sayılı ÖSYM Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanuna muhalefet suçundan tutuklanmaları talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.