Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUSKİ Vatandaştan Rica etti, Büyükşehir Klip ile çağrı yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUSKİ Vatandaştan Rica etti, Büyükşehir Klip ile çağrı yaptı

Şanlıurfa

Şanlıurfa su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü şehirde oluşan su taşkınlarına neden olan tahliye kanallarına atılan katı atıklar için vatandaşı rica ile uyarıda bulunurken, Büyükşehir Belediyesi de bu konuda bir klip hazırladı.


Kış aylarının gelmesiyle başlayan sağanak yağışlar şehrimizin genelinde etkili oluyor. Bu yağışlar zamanında ve öncesinde çok çaba sarf eden ŞUSKİ ekiplerinin vatandaşlardan bir ricası var.

Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ ekipleri, özellikle bakım-onarım çalışmaları esnasında, hiç atılmaması gereken inşaat artıkları ve evsel atıklar nedeniyle tahliye hatlarının tıkandığını ve bu yüzden özellikle yağışlı havalarda çeşitli aksaklıkların yaşandığını belirterek, vatandaşlardan bu konuda daha da dikkatli olmaları ricasında bulundu.

BÜYÜKŞEHİR HAZIRLADIĞI KISA KLİP İLE ÇAĞRIDA BULUNDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında sağanak yağışlardan kent olarak olumsuz etkilenmemek ve oluşan her türlü aksaklığın en aza indirilebilmesi için "Hep Birlikte Ekiplerimize Yardımcı Olalım" çağrısında bulundu. Çağrısını Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesince hazırlanan kliple duyuran Büyükşehir Belediyesi, klipte Şanlıurfalılara seslenerek şu ifadelere yer verdi. 

"Bakım-onarım çalışmaları esnasında, hiç atılmaması gereken inşaat artıkları ve evsel atıklar nedeniyle tahliye hatlarımızın tıkandığını görüyoruz. ‪Yağışlardan olumsuz etkilenmemek ve aksaklıkları en aza indirmek için ekiplerimize yardımcı olalım. Yağmurdan tıkanan mazgallar, rögarlar ve tahliye kanallarının bakım-onarım çalışmaları esnasında görüyoruz ki aslında hiç atılmaması gereken inşaat artıkları ve evsel atıklar nedeniyle hatlarımız tıkanıyor. Bu hem bize hem çevreye ciddi zorluklar çıkarıyor. Aslında bu yapılanların hukuksal olarak cezai karşılığı da var. Bu tarz durumlarla karşı karşıya kaldığınızda lütfen ALO 153 ihbar hatlarımıza bildiriniz. Sağanak yağışlardan kent olarak olumsuz etkilenmemek ve oluşan her türlü aksaklığın en aza indirilebilmesi için hep birlikte ekiplerimize yardımcı olalım."


Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.