Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suruç’ta Birçok Adrese Operasyon: 10 Kişiye Gözaltı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suruç’ta Birçok Adrese Operasyon: 10 Kişiye Gözaltı

Şanlıurfa

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde örgütlü olarak işlenen uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarını işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyon kapsamında 10 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa/Suruç Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 11 adrese düzenlenen baskında gözaltına alınan 11 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından 4’ü tutuklanırken, 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 1 kişinin ise yakalanması için çalışmaların devam edildiği belirtildi. KONU İLE İLGİLİ OLARAK YAPILAN AÇIKLAMADA ŞÖYLE DENİLDİ:

1. SUÇ İŞLEMEK AMACIYLA ÖRGÜT KURMAK faaliyetlerine yönelik, Şanlıurfa/Suruç Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce dört ay önce başlatılan planlı teknik ve fiziki takip kapsamında, yürütülen operasyonlarda; örgütlü olarak işlenen uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarını işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik toplam (11) adrese operasyon düzenlenmiştir.

2. Bahse konu operasyonlar sonucunda; şüpheli şahıslara ait ev içerisinde gizlenmiş ve eklentilerindeki arazilerde gömülmüş vaziyette (105.500) gr. kubar esrar, (13) gr. metamfetamin uyuşturucu madde, (2) adet bu suçlarda kullanılan hassas terazi ve (33) adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.

3. Bu operasyonlara ilişkin, toplam (11) şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup çıkarıldıkları adli makamlarca; (4) şahıs tutuklanmış, (6) şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış ve (1) şahsın ise yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

4. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, SUÇ İŞLEMEK AMACIYLA ÖRGÜT KURMAK faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.