Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Soğuk Havalar Urfa Valiliğini Harekete Geçirdi: Sokakta Kimse Kalmasın
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Soğuk Havalar Urfa Valiliğini Harekete Geçirdi: Sokakta Kimse Kalmasın

Şanlıurfa

Hava Sıcaklığının eksi 7 dereceye ulaşan Şanlıurfa'da, Sokakta kalanlara yardım etmek üzere Şanlıurfa Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) harekete geçti.

Evsiz ve kimsesiz kişilerin sokakta kalmaması için vatandaşlardan destek isteyen Şanlıurfa Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla evsiz vatandaşlara yardımda bulunmak üzere harekete geçti, vatandaşlardan bu konuda destek istedi.

Şanlıurfa genelinde on binlerce aileye ayni ve nakdi destekler sağlayan Şanlıurfa SYDV, hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü bugünlerde evsiz, mekânsız ve kimsesiz tek bir vatandaşın sokakta kalmaması için barınma, gıda ve temizlik ihtiyaçlarını karşılıyor.

Şanlıurfa SYDV Başkanlığı, sokakta yaşadığı tespit edilen kişilerin 0414 315 11 73 veya 0505 188 62 67 numaralı telefona bildirilmesini istedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.