Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Seçime saatler kala son anketler ne durumda Şanlıurfa'da kim önde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Seçime saatler kala son anketler ne durumda Şanlıurfa'da kim önde

Şanlıurfa

31 Mart 2019 yerel seçimler için yarın sandık başına gidiliyor. Sandıkta son sözü vatandaş söyleyecek. herkesin Merak ettiği Şanlıurfa'da seçimin kim alacak? Şanlıurfa anketlerde hangi parti öndedir. Saadet Partisi adayı Sabahattin Cevheri ile AK Parti adayı Zeynel Abidin Beyazgül olmuş yarıştığı seçimlerde anket sonuçları açıklandı.

Türkiye'de yarın milyonlarca kişi yarın sandık başına gidecek. Bu seçim diğer seçimlerden çok daha fazla çekişmeli geçecek gibi gözüküyor. Bir çok ilin el değiştireceği konuşulurken seçim kıran kırana bir yarışa sahne olacak gibi. Anket şirketleri bugüne kadar birçok il için anket yayınladı. Bu seçimin en çok merak edilen illerinin başında Şanlıurfa, Ankara, Bursa, Adana, Mersin, Antalya gibi seçimin sonucunu belirleyecek büyükşehirler geliyor.

PİAR araştırma Şirketinin yaptığı seçim anketinde Saadet Partisi adayı Sabahattin Cevheri yüzde 50.8 ile seçimi önde götürürken AK Parti adayı Zeynel Abidin Beyazgül seçmenin %49'nu alacağı görünüyor.

Bu seçim anketi kararsızlar dağıtıldıktan sonra bu şekilde oldu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.