Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa emniyeti öğrencilere tarihi gezdirdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa emniyeti öğrencilere tarihi gezdirdi

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da öğrencileri bu kez emniyet yetkilileri sevindirdi. Emniyetin sağladığı imkanla minik öğrenciler tarihe yolculuk yaptı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, öğrencilere yönelik gezi düzenledi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı(ÇOGEP) kapsamında dış ilçelerimizde eğitim gören 200 öğrenciye yönelik il merkezinde tarihi ve kültürel gezi düzenlendi.
Gezi ve etkinlik kapsamında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü birimlerinde tanıtım gezisi yapıldı, ilin tarihi ve kültürel yerleri gezdirildi ve sinema gösterimi etkinliğinin ardından öğrenciler Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nu ziyaret etti.Müdür Tipioğlu tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.