Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da üç boyutlu yaya geçidi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da üç boyutlu yaya geçidi

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da, üç boyutlu yaya geçidi uygulamasını hayata geçirdi. Kent merkezi ve farklı caddelerdeki uygulamada, üç boyut sayesinde, araç sürücüleri önlerinde bir yükseklik varmış gibi algılayıp hızlarını azaltmasını sağlayacak. Böylelikle yayalar da karşıya daha güvenli geçiyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'ndaki teknik birim ile yerel sanatçılarla, üç boyutlu yaya geçidi projesini geliştirip, hizmete açtı. Kent merkezi ve farklı caddelerdeki uygulamada, üç boyut sayesinde, araç sürücüleri önlerinde bir yükseklik varmış gibi algılayıp hızlarını azaltmasını sağlayacak. Böylelikle yayalar da karşıya daha güvenli geçiyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal medyada yapılan açıklmada: " Şehrin genç sanatçıları ile birlikte üç boyutlu yaya geçidi tasarladık. Proje ile sürücüleri daha dikkatli olmaya teşvik ederken; aynı zamanda yaya kaza riskini de en aza indirmeyi hedefliyoruz" denildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.