Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Büyükşehir Personellerine İş Güvenliği Semineri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Personellerine İş Güvenliği Semineri

Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘’İş Sağlığı ve Güvenliği’’ Haftası kapsamında personellere yönelik uygulamalı olarak eğitim semineri düzenledi.

4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘’İş Sağlığı ve Güvenliği’’ Haftası kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından eğitim semineri düzenlendi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından sahada düzenlenen seminerlerde iş güvenliğinde alınacak olan önlemler uygulamalı olarak anlatıldı.

Kazasız, sağlıklı ve güvenli bir iş yaşamının oluşturulması, çalışma yaşamında çalışanların sağlığına zarar verebilecek etkenlerin önceden belirlenerek gereken önlemlerin alınması, iş kazası geçirmeden, meslek hastalıklarına yakalanmadan, rahat ve güvenli bir ortamda çalışmalarının sağlanması, çalışanların ruhsal ve bedensel sağlıklarının korunmasına yönelik düzenlenen seminerde sahada personellere anlatıldı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bağlı İşçi Sağlığı İş Güvenliği ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından farkındalık ve bilinçlendirmeyi artırmak amacıyla afiş ve broşürler bastırılarak hizmet binalarında ve iş sahalarında dağıtımı yapılarak personeller İş Güvenliği konusunda bilgilendirildi. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.