Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Büyükşehir Özel Kalem Müdürlüğüne Yeni İsim Atandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Özel Kalem Müdürlüğüne Yeni İsim Atandı

Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, görevden alınan eski özel kalem Müdürü İbrahim Halil Karaca'nın yerine Yeni Özel Kalem Müdürünü atadı.

Şanlıurfa'nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, göreve başlamasıyla birlikte yeni yönetim kadrosunu oluşturmaya başladı. Bu kapsamda, Sağlık Bakanlığı'nda önemli görevler üstlenmiş olan bürokrat Emrah Karaca, Gülpınar'ın belirlediği yeni özel kalem müdürü olarak atandı.

Şehrin idari yapısında önemli bir değişiklik yaratacak olan atama, Gülpınar'ın belediyedeki yönetim anlayışını ve önceliklerini yansıtması bakımından dikkat çekiyor. Yapılan açıklamalara göre, Emrah Karaca'nın tecrübeli ve donanımlı bir bürokrat olması, Şanlıurfa'nın belediye başkanı tarafından tercih edilmesinde etkili oldu.

Karaca, daha önce Sağlık Bakanlığı bünyesinde çeşitli kritik görevlerde bulunmuş, sağlık sektöründeki deneyimi ve başarılı çalışmalarıyla tanınmış bir isim olarak öne çıkıyor. Yeni görevinde, Şanlıurfa'nın kalkınma ve hizmet alanlarında belediye başkanına destek olacak olan Karaca'nın, şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.