Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ramazan Sokağında Savaş Öncesi Suriyesi Resim Sergisi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ramazan Sokağında Savaş Öncesi Suriyesi Resim Sergisi

Şanlıurfa

Şanlıurfa Ramazan Sokağında Sivil Toplum Kuruluşlarının kullanımına açılan çadırda "Suriye'ye Bir Pencere, Savaş Öncesi Suriyesi Resim Sergisi" açıldı. Günyüzü Derneği'nin nöbet gününde Suriyeli Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Halil, açılan resim sergisinde sergilenen eserlerin hiç birisi şu an ayakta olmadığına dikkat çekti.

Her gece bir STK'nın nöbet tuttuğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Ramazan Sokağında Günyüzü derneğinin nöbet tuttuğu gecede açılan "Suriye'ye Bir Pencere, Savaş Öncesi Suriyesi Resim Sergisi"ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çadırda Ensar muhacir kardeşliğini konu alan Ahmet Gündüz hoca tarafından verilen sohbette bir çok STK başkanının hazır bulunduğu gecede açılan resim sergisi ile ilgili konuşan Suriyeli Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Halil, "Savaş öncesi ayakta olan bu nadide eserlerin hiç birisi şu an ayakta değil. Şu anki yıkılmış hallerini burada sergilemek istemedik. Ramazan günü yürek burkan manzarayı insanların yüreği kaldırmaz diye sergide yer vermedik" dedi.

Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede kendilerine böyle bir imkan sağladığı için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiklerini belirten Günyüzü Derneği Başkanı Veysel Toprak, Ayrıca geceye yoğun ilgi gösteren STK temsilcilerine ve vatandaşlara teşekkür ettiğini açıkladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.