Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Oylar açıktan kullanılınca Halfeti de oy verme işlemi durduruldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Oylar açıktan kullanılınca Halfeti de oy verme işlemi durduruldu

Şanlıurfa

Şanlıurfa Halfeti ilçesinde bir okulda Oylar açık şekilde kullanılınca müdahale edildi ve oy verme işlemi durduruldu. 2 sandıkta oy verme işlemi durdurulurken AK Parti ile HDP arasında tartışma yaşandığı belirtildi.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde oy verme işlemleri sıkıntılı başladı, Hilallı İlköğretim Okulu’nda yapılan seçim açık oy kullanma nedeniyle durduruldu.

Halfeti ilçesinin kırsal mahallesi olan Hilallı'da ilköğretim okulunda kurulan 1049, 1050 Nolu sandıklarda açık oy kullanılmaya başlandığı belirtildi. Duruma müdahale eden HDP sandık görevlileri ile polis ve AK Parti sandık görevlileri arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte itirazdan sorumlu HDP görevlileri ve avukatlar devreye girdi. Açık oy verme işleminin yasaya aykırı olduğu, bunun için açık oy verilemeyeceği, bu işlemin devam etmesi durumunda işlemlerinin durdurulacağını söyledi. Sandık başkanını ve polisi yasalara uymaları yönünde uyaran avukatlar, bunun devam etmesi durumunda oy verme işleminin durdurulup verilen açık oyların iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

Okulda oy verme işlemi durdurulurken, AK Parti ile HDP sandık görevlileri arasındaki tartışmalar devam ediyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.