Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Minik Öğrenciler Osmanbey Kampüsünde Fidan Dikti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Minik Öğrenciler Osmanbey Kampüsünde Fidan Dikti

Şanlıurfa

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yeşilay Şanlıurfa şubesi ve TEMA Vakfı Haliliye temsilciliği işbirliği ile Harran Üniversitesi Osman bey Kampüsün’de fidan dikme töreni gerçekleştirildi.


Fidan dikme töreni şenlik havasında geçti öğrencilerin hazırlamış olduğu skeçler sergilendi ezberlemiş olduğu şarkılar söylendi. 
fidan dikme törenine İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay adına şube başkanı Muharrem Çelik TEMA Vakfı Şanlıurfa Haliliye temsilcisi Ercan Şakir, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Dr. Recep Çiğdem üniversite Genel Sekreteri Abdulhakim Dündar Harran Üniversitesi Genç Tema Kulüp başkanı yavuz Yaman ve üyeleri ve 150 öğrenci öğrenci velileri öğretmenler katıldı.

Fidan dikme törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Arge Üyesi ve Yeşilay şube başkanı Muharrem Çelik, “Bu fidanları dikmekte ki amacınız doğaya sahip çıkmak ülkemizi ve ilimizi yeşillendirmek ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır” diyerek programa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. 
Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Recep Çiğdem, üniversite kampüsünde yapılan fidan dikme törenine çok anlamlı ve önemli olduğunu belirterek bu çalışmalarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Tema Vakfı Haliliye Temsilciliğe Yeşilay Şanlıurfa şubesine teşekkür etti. 
Bu Fidanlar büyüdükten sonra ülkemizin ekonomisine ve ülkemizin zenginliğine katkı sunacaklarını söyleyerek yeşili daha da yaymamız gerektiğini vurguladı .
TEMA Vakfı Haliliye Temsilcisi Ercan Şakir’de vakıf olarak her sene bu tür aktiviteleri daha da yayarak yaptıklarını söyleyip katkı yapan herkese teşekkür etti. Konuşmalar sonrasında Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere dağıtmak üzere gönderilen hediyeler öğrencilere verildi fidan dikme töreni birlikte gerçekleştirildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.