Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Meşhur Urfa Narı Garibanlara Dağıtılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Meşhur Urfa Narı Garibanlara Dağıtılıyor

Şanlıurfa

Şanlıurfa’ya yetişen, tadı ve güzelliği ile türkülere konu olan Şanlıurfa narı Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere ikram ediyor.

Şanlıurfa’ya yetişen, tadı ve güzelliği ile türkülere konu olan Şanlıurfa narı Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere ikram ediyor.
Tadı ve görüntüsüyle harika bir güzelliğe sahip narları kendi fidanlığında organik olarak yetiştiren Büyükşehir Belediyesi, bunları dar gelirli ailelere ikram ediyor. Belediye tarafından geleneksel hale getirilen meyve ikramlarını sürdüren halkın takdirine mazhar oluyor.

Özellikle Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde durduğu bu proje kapsamında Şehit Nusret Fidanlığında 900 Hicaz Nar türü ağaçtan toplanan narlar önceden tespit edilen ailelerin adreslerine teslim ediliyor.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan yaklaşık 200 dönüm üzerine kurulu olan Şehit Nusret Fidanlığında her yıl mevsimine bağlı olarak organik üzüm, elma, nar, kayısı ve zeytin gibi birçok meyve çeşidi yetiştiriliyor.
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı olarak fidanlığın bakımı yapılarak toplanılan ürünler Sosyal İşler Daire Başkanlığı personellerine aracılığıyla ailelere ulaştırılıyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.