Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KUNTER KURT ŞANLIURFA CEZAEVİNDEKİ  ZORLUKLARLA BAŞA ÇIKMA EĞİTİMİ VERDİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KUNTER KURT ŞANLIURFA CEZAEVİNDEKİ  ZORLUKLARLA BAŞA ÇIKMA EĞİTİMİ VERDİ

Şanlıurfa

Davranış bilimleri uzmanı Kunter Kurt, Şanlıurfa Cezaevindeki tutuklu ve hükümlülere "Zorluklarla Başa Çıkma Teknikleri" hakkında eğitim verdi.

Şanlıurfa Kent Konseyi ve Şanlıurfa E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürlüğünün işbirliğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında Davranış bilimleri uzmanı Kunter Kurt Şanlıurfa Cezaevindeki tutuklu ve hükümlülere "Zorluklarla Başa Çıkma Teknikleri" hakkında eğitim verdi.

Yetişkinlere ve çocuklara ayrı ayrı eğitim veren Davranış bilimleri uzmanı Kunter Kurt: "Şanlıurfa 2 nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda "tutuklu ve hükümlülere" yönelik eğitimimi tamamladım.Kurum Müdürü Sn.Fatih Sertaç Çelik'e, Eczacı Gürkan Bey'e, Kurum Psikologlarına ve Sosyal Hizmet Uzmanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Şanlıurfa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı ve Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Ecz. Gürkan Billurcu ise "Cezaevinde kalanlar için çeşitli etkinlikler ve bilgilendirmeleri paydaşlarımızla yapıyoruz. Bugün Davranış bilimleri uzmanı Kunter Kurt eğitim verdi. KEndilerine teşekkür ederiz" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.