Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü Sayburç'ta çok amaçlı salon hizmete hazır hale getirildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü Sayburç'ta çok amaçlı salon hizmete hazır hale getirildi

Şanlıurfa

Karaköprü Belediyesi kırsalı merkezden ayırmadan yatırımlarını sürdürüyor. Sayburç kırsal mahallesine kazandırılan çok amaçlı salon tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin 'Kırsalı merkezden ayırmadan hizmet götüreceğiz' sözüyle kırsal mahallelere önemli yatırımlar yapılıyor.

Sayburç Kırsal Mahallesine yapılan çok amaçlı salon tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Köy odası şeklinde tasarlanan çok amaçlı salonda kırsal mahalledeki vatandaşlar düğün, nişan, taziye, toplantı, misafir ağırlama gibi etkinliklerini gerçekleştirirken, içerisindeki kitaplıktan çocuklar kitap alıp okuyabilecek. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli hedeflerinin çok amaçlı salon olmayan kırsal mahalleye çok amaçlı salon kazandırmak olduğunu ifade ederken, birçok mahalleye çok amaçlı salon kazandırıldığını ve kalanların da yer tespitinin ardından ihale edileceğinin altını çizdi.

Sayburç mahallesine kazandırılan çok amaçlı salon pandemi tedbirleri nedeniyle kapalı tutulurken, kısıtlamaların kaldırılmasının ardından açılışı gerçekleştirilerek hizmete sunulacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.