Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İdlip'teki Şehitler İçin Urfa'da Kongre İptal Edildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İdlip'teki Şehitler İçin Urfa'da Kongre İptal Edildi

Şanlıurfa

Suriye'de devam eden operasyonlar kapsamında bir çok şehit verdiğimiz İdlip'te, Şehitlerin yası dolayısıyla Urfa'da bugün başlaması beklenen kongre iptal edildi.

Türkiye Belediyeler Birliği öncülüğünde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Harran Üniversitesi işbirliğinde 02-04 Mart günlerinde arasında yapılacak olan " iptal edildi. 

Bugün başlaması beklenen kongre ile ilgili olarak yapılabn açıklamada; Türkiye Belediyeler Birliği'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Harran Üniversitesi işbirliği ile 02-04 Mart günlerinde düzenleyeceği "Kadın ve Tarih Kongresi" İdlib'de meydana gelen hain saldırı sonucunda şehit olan askerlerimizin yası nedeniyle iptal edilmiştir" denildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile aynı haftada planlanan Kadın ve Tarih Kongresine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hatice Karahan, eski bakanlardan İmren Aykut, MEB Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran, BM Kadın Birimi Türkiye Direktörü, Asya Varbanova, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Başkan Yardımcısı Barbara Toce, Prof. Dr. Aşkın Asan, BM Nüfus Fonu Toplumsal Cinsiyet Program Koordinatörü Meltem Ağduk, yazarlar İpek Çalışlar ve Nazife Şişman, iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut, hukukçu Kezban Hatemi, gazeteciler Pelin Çift, Başak Koç, Maria Ramos ve çok sayıda akademisyen, STK temsilcisi ile parlamenter katılacaklardı.

Konu ile ilgili olarak oluşturulan resmi web sayfası olan kadin.tbb.gov.tr'de kısa bir açıklama yapıldı. Sayfanın girişinde kongre afişi ile birlikte; "Kongremiz iptal edilmiştir" notunun düşürüldüğü görüldü. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.